Landelijke dekking

Reserveer online »

  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Den haag
  • Utrecht
  • Eindhoven
  • Tilburg
  • Groningen
  • Breda
  • Nijmegen

Privé chauffeur

Het rijden en begeleiden van klanten in hun eigen auto of auto van de zaak.

Wij leveren representatieve en discrete chauffeurs met gedegen kennis van het Nederlandse wegennet. Onze chauffeurs zijn ook inzetbaar voor ritten van en naar andere Europese landen. U kunt uw persoonlijke wensen en voorkeuren doorgeven aan onze chauffeur, zodat u in alle comfort kunt reizen.

Indien nodig verzorgt uw chauffeur een krantje, wast hij in de wachttijd uw auto of brengt hij deze naar de garage voor een onderhoudsbeurt.

Er zijn een aantal ritten waarbij gebruik kan worden gemaakt van een privéchauffeur.

Enkele rit

Elke ochtend in de file of heeft u een belangrijke afspraak? Kies er dan voor om uw reistijd om te zetten in effectieve werktijd. U kunt ervoor kiezen de heenreis een chauffeur te reserveren en de terugreis zelf te rijden in uw auto.

Ook kunt u denken aan het terugvervoer van een diner of evenement. Wanneer u een borrel wilt drinken of geen energie heeft om zelf in de terugreis te voorzien, kunt u ervoor kiezen één van onze chauffeurs te reserveren.  Onze chauffeur zal u veilig en zorgeloos thuis afzetten. Ook zetten onze chauffeurs mogelijke medereizigers veilig thuis af.
 

Retour rit

Bij een retour rit brengt de chauffeur u naar al de gewenste bestemmingen. De chauffeur staat de gehele tijd tot uw beschikking en zal wachten op de bestemmingen waar u dient te zijn. Na afloop zal de chauffeur u veilig afzetten op de eindbestemming.

Deze rit is ideaal omdat reistijd omgezet wordt in effectieve werktijd. Ook komt u zo uitgerust en verzorgd op uw bestemmingen aan. 

 

Klik hier voor de tarieven.

 

Praktijkcasus: Deurwaarderskantoor

Vergroot het aantal exploten per dag door de hulp van onze chauffeurs

De Sirius Service is een ervaren leverancier van chauffeurs aan meerdere deurwaarderskantoren door het gehele land. Samen met onze opdrachtgevers hebben wij essentiële kennis en ervaring opgedaan met betrekking tot de samenwerking met deurwaarderskantoren.

Door middel van onze chauffeurs zijn deurwaarders instaat meer exploten uit te rijden. Zo vergroten ze de effectiviteit met maar liefst 50 procent!

Voor meer specifieke informatie over deurwaarders met chauffeur, kunt u terecht opwww.deurwaardermetchauffeur.nl. U ziet hier statistieken over de vergroting van het aantal exploten op een dag door middel van het inzetten van een chauffeur.