Evenementen vervoer

Wanneer u een evenement organiseert, maar het vervoersvraagstuk graag uit handen geeft, kunt u bij ons en onze chauffeurs terecht.

w

Heldere communicatie

Eigen portaal

}

24/7 Bereikbaar

Introductietarief

Onze chauffeurs zijn inzetbaar voor het uitvoeren en begeleiden van evenementen. Te denken aan het besturen van voertuigen, valet parking, parkeerbegeleiding, de entree van uw gasten en hand en span diensten. Ook kunt u uw gasten de thuisbrengservice aanbieden, zodat zij veilig naar huis worden vervoerd en een extra consumptie kunnen nuttigen op uw evenement.

Met onze representatieve en goed opgeleide chauffeurs kunt u rekenen op daadkracht, beschaafdheid en een prima visitekaartje.

Voor eventuele vragen over deze service kunt u ten alle tijden contact opnemen met 085 273 67 25 of een e-mail verzenden naar info@siriusservice.nl

Een vrijblijvende offerte op maat?

Vraag nu snel en gemakkelijk een offerte aan via ons online formulier

Praktijkcasus

Sirius Service verzorgde thuisbrengservice tijdens Rotarouge 2010

RotaRouge is een unieke wijnhappening, met wijnproeverij en hapjes, masterclasses en een diner. De nadruk van de proeverij ligt op de wat meer winterse wijnen, port en champagne.

Voor het veilig naar huis brengen van de verschillende gasten was er een thuisbrengservice aanwezig op het evenement waarbij gasten in hun eigen voertuig naar huis werden gebracht.

Referenties

Ford logo
Heineken logo
VGZ logo
KLM logo