Procedure reserveren chauffeur

w

Heldere communicatie

Eigen portaal

}

24/7 Bereikbaar

Introductietarief

Reserveren

1. Neem contact op
Het inhuren van een privéchauffeur is simpel. Om een chauffeur te reserveren kunt u bellen of mailen met ons kantoor, u kunt tevens een verzoek voor telefonisch contact indienen op onze website. Dit laatste doet u door te klikken op de button `Bel mij voor een afspraak` en uw gegevens achter te laten. Ook kunt u door op de button ‘online reserveren‘ te drukken online een chauffeur boeken. In alle gevallen zullen wij u zo snel mogelijk voorzien van een gepaste reactie.

2. Bevestiging
Zodra wij van u de desbetreffende rit gegevens hebben ontvangen, ontvangt u per e-mail een bevestiging  met daarin alle gegevens. Dit overzicht bevat niet alleen de adresgegevens en tijden, maar tevens een overzicht van eventuele aandachtspunten en speciale klantwensen.

3. Voor aanvang
Twee uur voor dat de chauffeur dient aan te treden ontvangt u per sms de naam en het mobiele nummer van de desbetreffende chauffeur. Zo bent u altijd in staat om, indien nodig, contact op te nemen met de chauffeur.

Een vrijblijvende offerte op maat?

Vraag nu snel en gemakkelijk een offerte aan via ons online formulier

Reizen met chauffeur

Onze chauffeurs staan klaar wanneer u dat verwacht en rijden in het voertuig dat u hen ter beschikking stelt.

U kunt bij uw reservering aangeven waar en wanneer u wilt vertrekken, zodat u op de dag van de reis niets meer hoeft te doen. De chauffeur staat 10 tot 15 minuten voor vertrek voor u klaar op het vertrekadres en meldt zich indien nodig bij u of uw organisatie. Indien de exacte locatie van het vertrekadres onbekend is, zal onze chauffeur kort voor vertrek telefonisch contact met u opnemen ter verificatie van uw locatie. Het is ook mogelijk om uw auto op een ander adres op te laten halen alvorens u door de chauffeur wordt opgehaald.

De chauffeur heeft de reis in alle gevallen voorbereid en krijgt een kopie van het reisplan, zo hoeft u niets meer uit te leggen en kunt u in alle rust reizen.

Samen met u zal de chauffeur het desbetreffende reisschema doorlopen. Het kan natuurlijk zijn dat de chauffeur tussentijds moet wachten, in dat geval staat hij nog steeds tot uw beschikking en kan hij indien nodig andere taken voor u uitvoeren. Hierbij kunt u denken aan het wassen van de auto, tanken, boodschappen doen of andere personen wegbrengen.

Bij aankomst op de eindbestemming zal de chauffeur u begeleiden en u helpen met eventuele bagage om vervolgens op eigen gelegenheid naar huis te gaan.

Referenties

Ford logo
Heineken logo
VGZ logo
KLM logo