Prive chauffeur

Het rijden en begeleiden van klanten in hun eigen auto of auto van de zaak.

w

Heldere communicatie

Eigen portaal

}

24/7 Bereikbaar

Introductietarief

Wij leveren representatieve en discrete chauffeurs met gedegen kennis van het Nederlandse wegennet. Onze chauffeurs zijn ook inzetbaar voor ritten van en naar andere Europese landen. U kunt uw persoonlijke wensen en voorkeuren doorgeven aan onze chauffeur, zodat u in alle comfort kunt reizen.

Indien nodig verzorgt uw chauffeur een krantje, wast hij in de wachttijd uw auto of brengt hij deze naar de garage voor een onderhoudsbeurt.

Er zijn een aantal ritten waarbij gebruik kan worden gemaakt van een privéchauffeur.

prive chauffeur

Een vrijblijvende offerte op maat?

Vraag nu snel en gemakkelijk een offerte aan via ons online formulier

Rittypes

Enkele rit

Elke ochtend in de file of heeft u een belangrijke afspraak? Kies er dan voor om uw reistijd om te zetten in effectieve werktijd. U kunt ervoor kiezen de heenreis een chauffeur te reserveren en de terugreis zelf te rijden in uw auto.

Ook kunt u denken aan het terugvervoer van een diner of evenement. Wanneer u een borrel wilt drinken of geen energie heeft om zelf in de terugreis te voorzien, kunt u ervoor kiezen één van onze chauffeurs te reserveren.  Onze chauffeur zal u veilig en zorgeloos thuis afzetten. Ook zetten onze chauffeurs mogelijke medereizigers veilig thuis af.

Retour rit

Bij een retour rit brengt de chauffeur u naar al de gewenste bestemmingen. De chauffeur staat de gehele tijd tot uw beschikking en zal wachten op de bestemmingen waar u dient te zijn. Na afloop zal de chauffeur u veilig afzetten op de eindbestemming.

Deze rit is ideaal omdat reistijd omgezet wordt in effectieve werktijd. Ook komt u zo uitgerust en verzorgd op uw bestemmingen aan.

Referenties

Ford logo
Heineken logo
VGZ logo
KLM logo